Επιστολή των δημοτικών συμβούλων της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

2023-02-17

17/02/2023

Προς: Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου ΠΠ'23 κ. Δέσποινα Γερουλάνου

Κοινοποίηση: Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Οικονόμου


Μετά την αποκάληψη του ΚΚΕ για τη συμμετοχή πρώην υποψήφιου βουλευτή με τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή ως βασικού εκφωνητή - αφηγητή στην εναρκτήρια εκδήλωση της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας"(ΠΠ'23) στην Ελευσίνα και τις μεγάλες αντιδράσεις που υπήρξαν, η διοίκηση της ΠΠ'23 αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συνεργασία της με τον συγκεκριμένο.Αυτό που δεν μάθαμε όμως, είναι αν τελικά ο συγκεκριμένος αποζημιώθηκε για τη συνεργασία του με την ΠΠ'23. 

Αν δηλαδή ο λαός της Ελευσίνας, μια πόλη που το χώμα της  ποτίστηκε με το αίμα και το όραμα αυτών που πάλεψαν τους φασίστες και κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια έχουν ζωντανές μνήμες από την προσφορά των κομμουνιστών, άλλων αγωνιστών αλλά και τη βαρβαρότητα των ναζί,  πλήρωσε "από την τσέπη του" το φασίστα που επέλεξε η ΠΠ'23.  Της οποίας, για να μην ξεχνάμε, βασικός μέτοχος και χρηματοδότης είναι ο Δήμος Ελευσίνας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος και άλλα μέλη(ή πρώην μέλη) της Δημοτικής Αρχής.

Με την παρούσα επιστολή μας, ζητάμε να πληροφορηθούμε αναλυτικά για τα παραπάνω. Οποιοδήποτε έγγραφο σχετικό είναι ευπρόσδεκτο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι,

Κωνσταντίνος Κώνστας,

Σοφία Κολοβού


Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε