Ψήφισμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης των ισραηλινών επιθέσεων καταθέτει στο δημοτικό συμβούλιο Ελευσίνας η «Λαϊκή Συσπείρωση», ζητώντας να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Πέμπτης, 20 Μαΐου.

Στο σεργιάνι που έκανε «σαν τον κλέφτη» η υπουργός Παιδείας «αγκαζέ» με το δήμαρχο Ελευσίνας κ. Οικονόμου στο 1ο Λύκειο Ελευσίνας, προφανώς για να γλυτώσουν από την κατακραυγή μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών και που προβλήθηκε δεόντως από τοπικά ΜΜΕ και όχι μόνο, το μόνο που έκαναν ήταν να προσπαθήσουν να κάνουν το «μαύρο-άσπρο»!

Τη λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων και των κατοίκων της Δυτικής Αττικής από την εκτεταμένη ρύπανση των ΕΛΠΕ τις τελευταίες μέρες ζητούν βουλευτές του ΚΚΕ, με Ερώτησή τους προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Εσωτερικών, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Γκιόκας,...

Η κυβέρνηση προχωρά στη μετατροπή του ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ», το μοναδικό νοσοκομείο σε όλη τη Δυτική Αττική, σε νοσοκομείο αποκλειστικά για νοσηλεία ασθενών με Covid, αφήνοντας χωρίς ούτε ένα κρεβάτι νοσηλείας για άλλες παθήσεις, τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής. Σε μία περιοχή που αποτελεί τη μεγαλύτερη βιομηχανική ζώνη...

Με πρωτοβουλία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το δημοτικό συμβούλιο Ελευσίνας εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με στόχο τη διεκδίκηση μέτρων στήριξης των επαγγελματιών στην εστίαση. Είναι μια θετική εξέλιξη που πρέπει όμως να μεταφραστεί σε άμεσα μέτρα στήριξης του κλάδου της εστίασης.